Toimiiko 2 jogurtin dieetti?Ystäväni on kiireinen yrittäjä. Hän tekee pitkää päivää ja nukkuu huonosti. Painoa on kertynyt ja olo on väsynyt. Hän haluaisi laihtua joten tuttu ajatus vähemmän syömisestä tulee tietysti ensimmäisenä mieleen. Jotenkin hän päätyy syömään vain kaksi jogurttia päivässä, ei mitään muuta. Tästä voidaan arvata, että vointi ei ainakaan parane.


Kun mietitään dieettejä niin niiden luonteeseen kuuluu se, että ne alkavat ja loppuvat. Niiden tulokset ovat joskus parempia ja joskus huonompia. Painoa voi kyllä saada dieetillä alas mutta yleensä elämä dieetin aikana ei ole kovin mukavaa ja dieetin toteuttamiseen käytetään aika paljon ajatusta ja energiaa.


Uskon, että ihmiset ovat sen verran älykkäitä, että ymmärtävät elämää olevan dieetin jälkeenkin mutta aina ei tule mieleen se, että jos elämää jatkaa dieetin jälkeen kuten aiemminkin, lopputulos tulee olemaan sama kuin mikä se on hetkellä ennen dieetin aloittamista.


Jos pitää mahtua mekkoon 2 viikon päästä on aika sama millä tavalla pudotat tarvittavat pari kiloa mutta jos ajattelit voida paremmin ja tarvitset elämän kokoisen muutoksen niin sitä ei valitettavasti voi tehdä millään ihmedieetillä.


Tarvitset kestävän suunnitelman jonka kanssa voit elää joka päivä vuodesta toiseen. Sellaisen suunnitelman joka joustaa elämäntilanteiden ja vuodenaikojen mukaan. Sellaisen suunnitelman, että voit luottaa ja turvata siihen myös silloin, kun elämässä on kiirettä ja kuormitusta ja tarvitset kaikki mahdolliset avut ja voimat.


Ystäväni keho oli aivan jumissa ja hänen olo alkoi parantua oikean ruoan ja kunnon aterioiden lisäämisellä. 


Tässä voisi helposti ajatella, että onhan varmaan olemassa joku välimuoto 2 jogurtin dieetin ja kunnon aterioiden lisäämisen välillä, että voisi vaan vähän vähentää syömistä mutta valitettavasti sekään ei ole kestävä ratkaisu.


Millainen sinun ruokavalio on 5 vuoden päästä?

77 views0 comments

Recent Posts

See All